Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i elva bilder

16:01 | januari 28, 2019

Jag har haft en oförskämt lugn helg (som vanligt), haha så vi börjar från i fredags morse. Jag mötte ju upp Petra på Kungsholmen för mitt första (och kanske inte sista) besök hos Gissell på Gnails. Petra hade ju lurat med mig för att pigmentera ögonbrynen och jag var livrädd.

På vänsterbilden är jag fortfarande måttligt nervös och på höger nöjd och skelögd haha. Jag ska göra ett ordentligt inlägg på hela proceduren tänkte jag så ni får följa med från start till mål. Fick så många frågor på Instagram så några av er här kanske också är nyfikna!

Efter mitt härliga skönhetsingrepp (räknas faktiskt som det) så tog jag mig till Riche för lunch med Uchenna, Carro och Fanny som jobbar med oss på Cube. Första timmen skvallrade vi över bubbel och rostade rödbetor och sedan pratade vi strategier och idéer till HH. Skönt att ha så kloka brudar med på det här tåget!

När klockan slog 17 var det dags för aw-glaset. Vi började på Bistro Arsenalen där jag tappade min nyinköpta vinflaska från systemet i golvet. Det rann rödvin likt en blodfläck från en människokropp på golvet. Ganska kvickt rann bubblorna ner efter det och vi gick vidare in till kaffebaren Kanvas dörren bredvid. Det är mitt nya favoritställe på fredagar! De andas nämligen Italiensk bar och bardisken är uppdukad med charkuterier och i min mening världens godaste marmelad(!) Måste genast till Urban Deli och handla hem ett par av denna.!

I lördags var vi å Stalands möbler för att kika på inredning och försöka hitta lite inspiration till hemmet. Vi kom därifrån med en ny vas och en toalettrulle-hållare? Vi behövde tydligen uppdatera vår. Beställde även en spegel som levereras i veckan!


Söndagen låg jag i soffan och jobbade hela förmiddagen och sen ut i möbelbutiker på eftermiddagen igen. Haha lördagen och söndagen flöt ihop i en ganska likadan dag känns det som. Den här helgen har känts som en vecka lång.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här