Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

07:00 | januari 28, 2019

Good morning people! Hoppas att ni mår toppen och känner peppen inför en ny vecka, hehe! Jag känner mig väldigt redo att kicka igång den efter en lugn helg. Jag har nästan bara varit hemma, djupdykt i inredning, läst bok, ätit långa och sena frukostar och gått promenader runt sjön. Nu är jag strax på väg in till kontoret för möte så tänkte att vi kan ta ett titt på veckan!

Måndag: Frukostmöte med Uchenna på kontoret. Det blir kontorsjobb hela dagen och efter jobbet tänkte jag ta mig till Söder för att kika på en tavla och ett sideboard!

Tisdag: Vi börjar med morgonmöte! Vi har en del att gå igenom och beslut att fatta om design. Jag ska bränna av en intervju och lunchträning. Blir att försöka förbereda så mycket jag bara kan för resten av veckan då vi åker till…….

Onsdag & Torsdag: Köpenhamn!!! Vi åker ner i två dagar för modeveckan. Ska bli så roligt! Första gången på Cph’s modevecka för min del och vi har flera riktigt bra visningar att se! Lovar att uppdatera er flitigt därifrån! Kanske till och med blir en youtube-film 😉

Fredag: Kontorsjobb hela dagen! Jag har en lunch inbokad och sen en aw med en annan tjejkompis som precis flyttat upp!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här