Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Uppladdning för Cphfw

22:06 | januari 29, 2019

Godkväll kära ni! Tänkte att jag skulle kika in här och säga hej innan det är dags att stänga igen väskorna och sova ett par timmar. Klockan ringer nämligen redan 4.30 och då åker vi till mot Köpenhamn för två dagars modevecka. Ska bli så roligt! Vi ska ju så klart göra massa jobb för Her Hour och försöka få tag i en hel drös med härliga modemänniskor att göra intervjuer med. Ska ta fram min inre skjutjärnsreporter och tracka folk med frågor. Gick ju inte journalistutbildningen för ingenting heheh…

Jag har precis packat färdigt. Hur många plagg behövs för två dygn på en modevecka? Jo 17 tydligen, plus fyra par skor. Säkert ingenting om man jämföra med alla andra modehuliganer som är i Köpenhamn just nu!

Full rapport utlovas! Nu blir det sängen <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här