Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här har jag sparat på Instagram

22:14 | februari 2, 2019

1. Semestermood. 2. Behöver fler bruna plagg i garderoben.
3. Och gärna Atticos drömmiga klänningar. 4. Puffärmar från Stylein ss19. 5. Drömspegel. 6. Rosetter hos Mykke Hofmann för aw19.

Jag sparar ner bilder på Instagram varje dag, flera gånger. Gillar ni om den funktionen också? Det blir som min moodboard och senaste veckan har det sett ut ungefär såhär. Det är blandat från fashion week i cph, min längtan efter sommar och sol och vackra detaljer. Tänkte att jag kunde dela med mig av mina senaste bilder och om ni gillar det kanske det kan bli ett återkommande veckoinlägg! <3

1. Semester, semester, semester. Helst på franska eller italienska landsbygden.
2. Cecilie Bahnsens visning för aw19. 3. Vacker solnedgång. 4. Världens säkraste partylook?
5. Dog för Saks Potts Valentines collection. 6. Behöver en hatt asap!
7. Och ytterligare en att matcha med röda prickar.

0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här