Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Nya möbler och ny modevecka

19:26 | februari 3, 2019

Denim, Lindex. Kofta, By Malene Birger.

God kväll goingar! Hur mår ni? Vi har precis landat i soffan efter att ha röjt hemma nästan hela dagen. Jag beställde tv-bänk och nytt sideboard tidigare i veckan så vi har tömt ur den gamla tv-bänken, som bestod av 90% skräp. Planerar att fylla den nya med kläder och skor så det var ju tur hehe. Förhoppningsvis kommer den nya redan i morgon, jag håller tummarna för att den är lika fin i verkligheten som den är på bilderna. När allt är uppe ska jag visa er för-och efterbilder av det här hemmet, haha äntligen! Har soffbord, lampa och en piedestal kvar bara men får ta lite i taget. Funderar på en ny matta också, men fasen vad dyrt det är.

Nu ska jag ta en dusch, lägga ansiktsmask och dra fram kläder för morgondagen. Det är nämligen Stockholms tur för modevecka i morgon, tre ynka dagar den här gången. Jag ska faktiskt inte gå på så mycket men ser fram emot ett par visningar, som Dagmar och Rave Review. I morgon kommer en kul rapport från Köpenhamns modevecka upp på Her Hour, den får ni inte missa 🙂

Hoppas ni har en mysig söndagskväll så hörs vi mer i morgon! <3

Denim, Lindex. Kofta, By Malene Birger.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här