Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

07:34 | februari 4, 2019

I dag börjar ju modeveckan här i Stockholm och jag har bara gå på några visningar men ska försöka dokumentera dem så gott jag kan till er. Den här veckan är ganska lugn, förutom mån & tis som innehåller kvällsaktiviteter. Haha fyfan låter som en pensionär jag vet, men så här års vill jag inget hellre än att slänga mig under en filt i soffan efter jobbet. Helst vill jag bara jobba i soffan också men jag måste ta mig ut för att inte deppa ihop och tappa inspirationen helt. Längtar så mycket efter solen och våren nu!!!!

Nu ska jag klä på mig och ta mig in till kontoret för frulle och möte med tjejerna men så här ser resten av veckan ut <3

Måndag: Frukostmöte med Petra och Uchenna och vid lunch tar vi oss bort till Stockholms Auktionsverk för att se första visningen som jag tror är Beckmans, om jag inte minns fel. Den visningen är alltid rolig att se! Resten av dagen blir det tre till visningar och jobb i pauserna och sedan middag på kvällen med Zalando.

Tisdag: Kontoret och jobb fram till 14 och sedan ska jag se ett gäng visningar på eftermiddagen och kvällen. Bolon har bjudit in till 70-årsfest på kvällen så den tänkte jag smita förbi och skåla för.

Onsdag: Kontoret hela dagen!

Tordag: Börjar morgonen hos MAC för ett kul jobb till Her Hour och sedan blir det kontoret och massa jobb resten av dagen.

Fredag: Heldag på kontoret, sedan ska jag förbi ett event som Mathilda håller i för Nordic Knot och på kvällen middag med några vänner!

Lördag & söndag: Väldigt obokade hittills. På lördag kväll ska jag på middag för Uchi som fyller år men annars blir det nog bara att ta det lugnt. Har ingen större lust att hitta på saker i det här snökaoset om jag inte måste.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här