Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i tio bilder

08:13 | februari 5, 2019

Jag jobbade från soffan i fredags. Var helt slut efter Köpenhamn och kände att jag var nära att åka på en förkylning så jag stannade hemma. Men jag börjar bli mer och mer effektiv när jag jobbar hemifrån så det är ju bra. Fick en hel del gjort!

När klockan slog 17 begav mig in till stan i snökaoset för att möta upp Sandra och Emmy på en aw. Gissa vilket ställe? Min nya favoritbar Kanvas så klart. Ni vet den jag berättade om där de dukar upp chark på hela bardisken och kör aperitivo mellan 17-19!

Vi fortsatte på det italienska temat och gick vidare till Eataly för att möta upp resten av tjejerna på middag. Tidigare har jag bara ätit där nere, där man antingen beställer i baren eller handlar med sig något från de olika diskarna. Nu åt vi i restaurangen på ovanvåningen och jag måste säga att jag inte var jätteimponerad av pastan jag åt. Men jag köper gärna med mig ett paket eller två färsk pasta hem!

Vi gick vidare till Sophies för en drink innan vi rundade av kvällen.

I lördags myste vi runt hemma hela dagen. Jag städade, jobbade och tog en promenad i snömassorna.

Åt fish taco framför teven haha. Är besatt av fish taco just nu!

Brände av ett par avsnitt av Good Wife så klart!

Så här såg det ut när vi skulle gräva ur bilen i går. Minns inte sist det var så här mycket snö i Stockholm..


1 kommentarerEn kommentar om “Helgen i tio bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här