Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Kort uppdatering

13:37 | februari 7, 2019

Vi har inte pratat sen helgen! Fy skäms på mig. Trodde ju jag fått in hyfsad rutin på det här med att uppdatera blogg men tydligen inte. Tiden räcker inte till, och jag hoppas ni har lite överseende! Jag har gjort en artikel på Her Hour från Köpenhamns modevecka – i dagboksformat! Ni får hänga med timme för timme, HÄR kan ni läsa den. Jag har också (äntligen) publicerat artikeln om den 3D pigmentering jag gjorde för ett par veckor sen, HÄR hittar ni den 🙂 Ni var många som var nyfikna och hade frågor på Instagram så jag hoppas att ni får mer klarhet efter att ha läst den!

Nu sitter jag på kontoret och jobbar ifatt. Ligger så mycket efter känner jag, jag vill alltid ligga ett par dagar före i planering och publicering men nu har jag hamnat lite i o-fas på grund av två dagars modevecka här, presentationer, middagar och fester. Jag försöker jobba ifatt så mycket jag kan, skulle bara vilja pausa tiden och jobba. Kommer förmodligen bli en hel del att göra i helgen också. Tänkte att jag ska uppdatera er från modeveckan både här i Stockholm och från Köpenhamn men så länge får ni gå in på Her Hour och läsa om Köpenhamn och i kväll ska vi ta oss igenom senaste veckan!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här