Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Modevecka (dagar) i Stockholm

16:10 | februari 8, 2019

Hej gänget! Hoppas att ni mår bra och är laddade för helgen! Jag sitter på kontoret och har precis renskrivit en intervju, kände att jag behövde pausa för en liten uppdatering från veckan innan jag sätter tänderna i nästa. Den här veckan har likt andra, spruckit iväg. Har förlorat två dagars värdefull jobbtid också känner jag med tanke på modeveckan så känner mig pyttelite stressad haha men ändå glad att helgen är på ingång. Men låt oss ta en titt på hur det har sett ut under modeveckan här i Stockholm och vad vi hittat på.

Jag och Viola tog en snabbis förbi Dagmars kontor och fick en sneak peek på höstkollektionen som de skulle visa upp senare på kvällen.

Vidare för lunch och kaffe på Brillo.

Vi mellanlandade på kontoret innan det var dags för Dagmars presentation på Konstnärshuset. Samtidigt som modeveckan bli mindre och mindre här i Stockholm är det kul att se att modehusen och designers tänker nytt och utvecklas. Istället för en visning catwalk-style hade de bjudit in till en presentation där de visade upp en utvald (och hållbar) del av sin höstkollektion. Jag kärade ner mig i rutorna ovan, och som alltid gör de fantastiska set!

Den här fluffiiga och 100% hållbara väskan bär jag gärna i vår!

Vidare på vernissage som Stylein bjudit in till på Galleri Ekstedt. Så roligt att man direkt kunna klämma och känna på kollektionen och att Elin, som grundat Stylein, själv berättade om kollektionen och arbetet bakom. I takt med att modeveckan krymper blir det också mer intimt, det är fint.

Favoritplagget från Styleins höstkollektion är den här senapsgula drömmen som jag gärna ser mig själv svassa omkring i i sommar.

Klockan slog 19 och det blev middagstid. Jag tog dessa damer i släptåg och gick till nyöppnade Ciccio’s för middag med Zalando.

Jag är som ni redan vet svag för Italiensk mat och har nog provat alla italienska ställen i Stockholm och vet ni vad? Vi har en ny vinnare!!!! Bästa jag ätit på länge! Innan vi slog oss till bords sa jag oblygt att jag hoppades på en ordentlig tre rätters och jag fick så jag teg. Menyn visade istället fem rätter – helt i Italiensk anda. Har ni bokat bord och har en middag där attt se fram emot får ni inte missa deras tonfisk och melanzane! Båda två var riktiga tio-poängare!

Hade dessa trevliga damer till bords och samtalsämnen avlöste varandra men allra mest diskuterade vi förmodligen Saras graviditet och allt som hör till. Nästan så att jag blev liten sugen själv hhehe…

Tisdagen började på kontoret i nya vinterboots från Gestuz. Jag är egentligen så j**vla trött på vinterboots vid det här laget men glad att jag nu har ett par att variera mina Timberlands med.

Vid 14 gick vi till Auktionsverket för att plåta med Zalando och se Rave Reviews visning. Jag hade på mig den här kappan från danska märket Postyr.

På eftermiddagen såg jag även Selam Fessahayes visning innan vi avslutade kvällen på Bolon som bjudit till 70-årsfest.

Det var ungefär så modeveckan såg ut den här gången. Jag har även gjort en kort uppdatering om några höjdpunkter på Her Hour men mer om visningarna och kollektionerna så vill ni veta mer om det kan ni kika HÄR!

Nu blir det jobb en timme till och sedan tar jag Petra i armen och checkar ut för helg genom en AW! Hörs mer i morgon<3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här