Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i sju bilder

16:04 | februari 11, 2019

Har i vanlig ordning haft en ganska lugn helg och knappt rört varken telefon, kamera eller lämnat soffan. I torsdags började vi morgonen hos MAC för en kurs i contouring haha. Jag är så ruskigt dålig på att sminka mig, och även ointresserad av att lära mig men vi fick i alla fall en snabbkurs av tjejerna där och spelade in en film som vi publicerar i veckan!

Det rasslade in frågor om den här gula drömmen så jag tänkte att jag besvarar det här genast ifall ni undrar <3 Den kommer från Baum und Pferdgarten och finns här! Jag hade den på mig tre gånger förra veckan tror jag och har den på mig även idag! haha ny favorittröja!

I fredags var det heldag på kontoret och sedan kilade vi bort till Nybrogatan där Mattis bjudit in till AW tillsammans med Nordic Knots. Jag är ju på jakt efter en ny matta så det var ju passande. Hittade flera fina modeller och färgställningar men har så svårt att visualisera hur de skulle passa i vårt hem, hur gör folk när de börjar inreda? Jag tänker att det måste bli något åt det beiga/varma hållet i alla fall.

Därefter mötte jag upp några vänner och gick på middag på hyfsat nyöppnade restaurang Nabo.

Åt den klassiska lördagsbrunchen på Pom och Flora med favorittjejerna. Vi pratade om vårt påskbesök i Åre och en tjejhelg i Italien innan midsommar.

Sedan styrde vi stegen mot Lottas Vintage, Stockholms absolut bästa vintagebutik. På vägen slank vi in i några second hand-affärer och jag trillade över den här lampan som jag tror skulle göra sig bra ovanför vårt matbord. Fanns även i en röd variant också. Vad tror ni? Vågar man chansa?

Tror vi spenderade en hel timme inne på Lottas Vintage. Vi provade oss igenom klänningar, väskor, kavajer och hattar – allt vi kom över kan man säg. Det ena var finare än det andra och vi var allt annat än svårflörtade.

Fick med mig en ganska välfylld påse hem, haha och två väskor otippat nog. Ska visa er i kväll! I lördagseftermiddag la jag mig på soffan och kom inte upp förrän i går kväll, nästan i alla fall. Vet inte om jag lyckats få i mig något men blev helt sänkt, plus illamående så bänkade mig i soffan resten av helgen och tittade igenom gamla filmer.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här