Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

07:44 | februari 11, 2019

Klänning, Ganni. Bokstav, Blue Billie. Sandaler, Prada. Kostym, Totême.


God morgon på er! Hur mår ni? Jag vaknade upp ovanligt tidig i morse, nästan lite pirrig. Ni vet känslan inför första skoldagen. Hade dessutom suuuupersvårt att somna igår och var inte alls trött. Mycket obekanta känslor då jag vanligtvis somnar så fort huvudet nuddar kudden. Känner mig väldigt redo att kicka igång den här veckan!

Hinner ju knappt uppdatera er här, men satt och sökte runt på massa vårplagg för en annan artikel och snubblade över ett par saker som gärna får flytta in i vårgarderoben. Blue Billie har precis släppt en så fin uppsättning av det populära bokstavssmycket och jag vill ha det! Om min kille snappar upp detta vore det ju bästa alla hjärtans dag-presenten men chansen är inte så stor. Borde jag köpa en egen present kanske? Jag föll även pladask för Prada-sandalen som vore grym i sommar och ännu bättre ihop med en rutig klänning från Ganni. Längtar så mycket till våren – så fort solen skiner och fåglarna kvittrar blir jag nästan gråtfärdig haha.

Nu ska jag strax ta mig in till kontoret och starta veckan med frukostmöte. Hörs senare om helgen <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här