Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Outfit

22:44 | februari 12, 2019

Hej på er! Hur mår ni? Vad gör ni? Jag sitter vid köksbordet och jobbar. Har precis kommit på hur mycket jag gillar att jobba kvällstid, är oftast mycket mer kreativ och koncentrerad på kvällen. Eller jag har två lägen, antingen seriöst jobb-mode eller slockna på två röda i soffan. I kväll har vi ”sport/jobb-kväll” hemma så det betyder att jag jobbar och min kille ser fotboll på teven, golf på datorn och typ lyssnar på sportintervjuer i telefonen – någon som känner igen det där? haha. Sjuk multitasking om inte annat!

Har fortfarande ett helt gäng bilder kvar från våra dagar i Köpenhamn. Hinner inte med all uppdatering här haha. Men är ni nyfikna så har jag ju sammanfattat våra dygn i ett härligt dagboksformat på sajten. En av dagarna såg jag ut såhär, första tror jag bestämt att det var. Rutiga byxor från 2NDDAY (rea nu!), jacka från Stand och klackar Mango.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här