Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Things I’m craving from the catwalk

23:31 | februari 13, 2019

Vi har ju inte pratat något om Köpenhamns modevecka här än!!!!! Det är ju så lång tid kvar tills allt det här fantastiska trillar in i butik men här är ett par saker jag sparat ner till sommaren! Jag älskade verkligen hela Baum und Pferdgartens kollektion. Tycker alltid de är duktiga och ungefär varannan säsong brukar jag bli knockad men AW19 var såååå mycket bättre än allt jag tidigare sett. Stark kollektion rakt igenom om ni frågar mig. Jag fick dessutom möjlighet att ställa ett par frågor till Rikke och Helle som båda är creative directors på Baum. Tänkte bita tag i den och översätta den till morgonkaffet i morgon (very bad at danish) och sen publicerar vi den på Her Hour! Tycker det är spännande att få lite mer känsla och personlighet av sånt man annars bara ser på avstånd.

Okej nu babblade jag bort mig. Men, DEN GULA KLÄNNINGEN TILL SOMMAREN? Check! Och så kommer jag försöka krydda till mina looks med en fin hatt!

Rotate är ett relativt nystartat märke som modetjejerna Jeanette Madsen och Thora Valdimars startat upp tillsammans med danska Birger Christensen. Jag var mycket imponerad deras första kollektion och ni har ju knappast missat deras fantastiska klänningar med puffärm???? Den här gången – inte lika imponerad. Kanske för att jag misstänker att 80 % av klänningarna knappt hade nått under min rumpa.. Men jag gillade den vänstra väldigt mycket!

Résumé och Munthe tyckte jag var super, speciellt Munthe. ÄLSKADE allt! Och bäst var den här gosiga blå jackan medan Résumé fick mig väldigt sugen på snake print.

J.Lindeberg visade i Köpenhamn och det var ungefär vad det brukar när Lindeberg visar upp kläder. Ganska långt från min egen stil så därför yttrar jag mig dåligt. En look jag sparade ner och kommer kopiera så fort vädret tillåter är kostymen med shorts. Smygstartade redan förra säsongen men i vår vill jag ha en komplett rutig variant.

Favoritlooken från By Malene Birgers visning är det här rostorangea setet med puffärmsblusen. Visst är det magiskt? Kommer för övrigt köra all in på puffärmar i sommar!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här