Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

4 things on my mind

11:39 | februari 16, 2019

Väska, Little Liffner. Kappa, Weekday. Sandaler, Zara. Solglasögon, Prada.

Drömmer om en rutig kappa i storleken större att möta våren i, gärna då med dessa Prada-brillor på nästippen. Har känt att det inte är min modell på glasögon tidigare men nu är jag sugen på att ge dem ett försök ändå. Sedan väntar jag snällt på att dessa sandaler från Zara ska trilla in i butik. En look-a-like på Chanels populära sandaler från förra säsongen. Och väskan från Little Liffner i mörk brunt får gärna flytta med in i vårgarderoben.

Nu ska jag ta mig ut i solen och möta upp Halmstad-tjejerna för brunch! Hoppas ni också har solsken där ni är <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här