Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i elva bilder

17:38 | februari 18, 2019

Vi börjar helgen från i fredags när vi spenderade eftermiddagen på nyöppnade The Sparrow Hotel. Det här nya boutiquehotellet ligger ett stenkast från vårt kontor så vi gick dit efter lunch för att plåta lite bilder med Angelica för kommande artiklar.

Nu vet jag vart jag ska tvinga min kompis Frida att boka hotell nästa gång hon kommer upp till Stockholm på jobb haha. Vi har ju bott på Bank ett par gånger tidigare (som jag för övrigt är ett stort fan av) men nästa gång vore det kul att testa en helg här.

Hej lilla drömväskan. Det är en Fendi som Petra hade lånat med sig. Hjärtat skrek ja men bankkontot skrek nej, ungefär så kände jag när jag såg den. Mitt senaste dyra väskköp jag gjorde var min Loewe som jag gav mig själv i födelsedagspresent i juni 2017 (?) tror jag. Ni hör ju. Det börjar ju bli dags? haha.

Rev av en sista timme på kontoret med Louise, där vi inte jobbade så mycket utan mest pratade skit. Louise jobbar med Forni och sitter ett skrivbord bort från mig. Hon är kontorets tech-tjej och hon får svara på mina teknikfrågor flera gånger per dag, jag är dig evigt tacksam Lollo<3

Spenderade fredagskvällen i soffan framför Talang och Fish Taco, haha så mina fredagskvällar brukar se ut. Lovar att bli mer äventyrlig till våren!

I lördags mötte jag upp det här glada gänget för brunch i solen. Mina vänner från skolåren i Halmstad som alla numera bor här <3

Solen sken och termometern visade nästan TVÅSIFFRIGT (!!!), peppenbubblan man får i kroppen när man känner att våren snart är här. Okej vi har säkert ett bakslag eller två att vänta men vi går mot ljusare tider och det är det viktigaste!

Vi trillade in på en vinbar på Odengatan och slog oss ned för ett eftermiddagsglas. Ser ni väskan? Ett av två fynd från förra helgens vintage-runda, älskar att den är pytteliten och i lack!

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Åre-gänget där vi försökte planera en resa till Italien kring midsommar. Vi började i baren på L’Avventura och flyttade oss inte förrän vid 22-snåret till ett bord för att få i oss lite mat. Ni kan ju gissa stämningen när fem timmar kändes som en och vi plötsligt hade druckit oss igenom hela drinkmenyn utan något i magen.

Var hemma vid 02 men vaknade ändå pigg 8.00 och kunde inte somna pga solen aggressiva strålar genom fönstret så jag hoppade i mina skönaste sneakers och tog mig ut på en promenad. Ringde upp min kära mormor och pratade snabbt bort 45 min och handlade med mig ingredienser till scones.

Sedan låg jag raklång i soffan resten av eftermiddagen och började kolla YOU på Netflix. Har någon av er sett den? Helt plötsligt kändes det helt självklart att det är Dan som är Gossip Girl, haha.


2 kommentarer2 kommentarer om “Helgen i elva bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här