Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

12:53 | februari 18, 2019


Hallå gänget! Hur mår ni? Jag kopplade bort dator och jobb nästan hela helgen, oj vad skönt det var. Jobbade en timme i lördags morse och sedan var jag iväg prick hela dagen. En heldag på stan som mynnade ut i eftermiddagsdrinkar och sen middag på L’Avventura så jag trillade inte innanför dörren hemma förrän 02 i lördags natt haha. Älskar sådana spontana kvällar som bara står öppna för vilka möjliga äventyr som helst.

Nu har vi precis avslutat måndagsmötet med teamet och jag ska börja ta tag i mejl och kalender för veckan som ser ut såhär:

Måndag: Kontoret resten av dagen. Jag sitter och jobbar med en artikel om att resa med tåg i Europa. Har ni bra erfarenheter av det? Jag tänker att det kanske är flera som gärna skulle göra det men att det känns krångligt att veta vart man ska börja så jag ska försöka bena ut de lättaste och bästa platserna att ta sig med tåg till. Hoppas att jag själv blir inspirerad att välja tåget i sommar!

Tisdag: Kontoret hela dagen förutom paus för lunchträning.

Onsdag: Kontoret och jobb. På eftermiddagen ska jag förbi Patrikssons pressdag och kika närmre på kollektionerna för AW19. På kvällen ska vi hem till Linn och hjälpa henne rensa garderoben, haha. Ni vet en sån sex and the city-kväll med bubbel och ”toss/take”-lappar haha.

Torsdag: Kontoret på förmiddagen, lunchträning och på eftermiddagen ska vi förbi Lindex för möte om ett kommande jobb. Därefter ska jag möta upp några Halmstad-tjejer på en aw och catch up.

Fredag: Börjar med pressfrukost för skomärket VEJA och sedan ska vi plåta massa jobb för Her Hour resten av dagen. Vid 17 blir det lite bubbel och aw med Forni-gänget som vi bland annat delar kontor med. Bra start på helgen!

Helgen är helt obokad än så länge, vilket jag visserligen tycker är vääääääldigt skönt.


2 kommentarer2 kommentarer om “Min vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här