Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

21:08 | februari 19, 2019

Klänning, Alexa Chung. Kjol, Monse. Mules, Flattered. Hårspännen, Kanel Denmark / Pico.

Sitter vid köksbordet och ska strax stänga ner datorn för kvällen men var bara tvungen att dela med mig av några godbitar jag trillat över under dagen. Net-A-Porter avslutar sin rea i morgon och så klart hittade jag några guldkorn, bland annat den här klänningen signerad Alexa Chung på typ 80 %. Blev riktigt sugen på att slå till på en ny sommarklänning men får nog sova på saken innan jag gör något förhastat haha.

Vi hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här