Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snaps från veckan

22:58 | februari 21, 2019

Jag tänkte att vi kan ta en titt på veckan hittills, eller det roliga som hänt i alla fall. Mestadels sitter jag på kontoret och jobbar (intensivt) på datorn men ibland händer det mer rolig och bloggkompatibla saker och då är jag inte sen med att dokumentera. Här kommer lite snaps från veckan so far, så hoppas ni tycker det är roligt att få lite mer inblick i vardagen!

Vi börjar på Patriksson där vi var förbi i går för att spana in allt göttigt för pre fall. Jag föll pladask för en brun kappa och mintgrön klänning från Stine Goya. Hon imponerar på mig varje säsong.

Perfekta sandaler från Filippa K. Älskar detaljen med stortån i en egen inhängnad haha.

Och sommargarderoben för smycken känns kirrad när jag såg vad Glitter visar upp för våren.

ATP fortsätter med mini bags i nya mönster. Jag har ju den stora modellen på bilden och det är min eviga vardagsväska. Men till våren vill jag lägga vantarna på den lilla bruna från Little Liffner.

Efter jobbet igår åkte jag och Emma hem till Limpan för att hjälpa henne rensa garderoben, haha. Gör ni också detta med era vänner? Jag minns att jag och mina bästisar från skolåren alltid åkte hem till varandra och hjälpte till att rensa och städa. Vi bytte också kläderna sinsemellan vilket ju är bästa knepet för att förnya och uppdatera.

Linn och Emma <3 Här kommer en kul story! Jag och Emma jobbade tillsammans på Silja Line för några år sedan och hade THE BEST TIME IHOP. Hon bodde i Katrineholm och vi sågs nästan bara ombord när vi jobbade samtidigt. När hon sedan slutade före mig tappade vi kontakten för en tid – tills hon en dag hörde av sig med ett sms där det stod ”Jag flyttar upp till Sthlm, vi måste ses på en kaffe/vin?”. ”Yes” tänkte jag, för det är få människor som är som Emma.

Vi bestämde aldrig en kaffedejt, däremot stod hon bredvid mig i en bar ett par månader senare. Jag hade ett helt tjejgäng från Halmstad PLUS hela min killes gäng att jonglera den kvällen men kunde inte slita mig från Emma, det var en girl crush utan dess like. Därefter gick allt väldigt fort och jag tog med Emma som ett wild card till Åre på vår tjejresa, (fast visste redan att hon skulle funka med ALLA). Jag och Linn hade bestämt Åre, bara det att jag var orolig över fem dygn ihop med Linsan på egen hand så vi förstärkte teamet. Nu har jag ett nytt, sammansvetsat tjejgäng sedan drygt ett år tillbaka och det är HELT GALET att en helg i Åre kunde bli sån jäkla fullträff <3

I dag började jag morgon på Downtown Caper för Meditation och frukost med Röhnish, Indiska och Michaela. Det var första gången med meditation för mig(!). Jag vet inte hur ni funkar men när jag tränar vill jag ha puls, tempo och svett haha därför slutar det oftast med body combat, boxning eller liknande. Däremot är jag ju en ganska stissig själ och skulle säkert må gott av att meditera och lugna ner mig lite då och då. Jag försöker ta mig fram med yoga ibland men brukar tröttna efter 20 minuter. Det är säkert en vanesak. Hur tycker ni om att träna?

Röhnish och Indiska har tagit fram en yogakollektion tillsammans som släpps nästa tisdag. Michaela och Ellinor har på sig de olika färgerna här, visst är de fina? Jättefin kvalité dessutom!

I eftermiddags var jag och Uchenna förbi Lindex för att prova ut looks till en plåtning. Vi ska göra en ny kampanj med dem i början av mars, så roligt! Nu blir det mer fokus på vår- och sommarplagg dock. Jag plockade ut en ljusgult set som är MAGI! Kommer nog bo i det i sommar! Ska bli kul att visa er <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här