Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tv-bänk och sideboard på plats!

16:07 | februari 23, 2019

Tv-bänk, Dutchbone

DET HÄR ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP! Jag håller som ni vet på att göra om lite hemma, och blir bara mer och mer förvirrad för varje dag som går. Jag bestämde mig för att beställa den här fantastiska skänken från det Holländska märket Dutchbone. Jag trillade ju över det på Pinterest först och googlade mig igenom hela nätet för att till slut hitta EN återförsäljare av den i hela Sverige – såg det som ett tecken och beställde hem den direkt! Visst var det fint med fiskbensmönster på varje kant?!

Den var verkligen ännu finare i verkligheten! Men jag hade gärna stylat mer som på bilden ovan istället för vår onödigt stora TV som står på. Jag tror kanske att vi bestämt oss för att sätta upp tv:n på väggen istället och då får man ju lite mer yta att jobba med. Men jag är säker på att den här skänken kommer att få följa med till nästa lägenhet som förhoppningsvis är lite större, då ska jag tillägna en hel vägg åt bara skänken för det tycker jag verkligen den förtjänar!

Ni är några som efterfrågat lite fler bilder från mitt hem och det kommer lite i omgångar. När allt är färdigt ska ni få se alla före- och efterbilder också haha. Men nu till det stora dilemmat. Vi köpte ju hem ett sideboard från Blocket som min kille inte alls var särskilt nöjd över, så det står numera på kontoret för Petra ska ge det en make over haha.

Jag hade först siktet inställt på ett sideboard med en brun marmorskiva men när jag väl hittat ett efter att ha sökt igenom internet i flera dagar så hade det precis utgått ur sortimentet. Jag har velat ha antingen soffbord med brun marmorskiva eller ett sideboard men både och funkar inte för att möblerna kommer stå så nära varandra (plus att jag har vit marmorskiva som köksbord). Vi köpte då det här i svart stål bara för att ha något där, även fast jag tycker svart stål är lite hårt mot vita väggar. Men för några dagar sedan fick jag ett mejl från återförsäljaren från det första sideboardet (som såg ut såhär) som skriver att det kommer komma in en ljusbrun/beige marmorskiva med mässingunderrede till våren. Så nu till den stora frågan – jag kan inte bestämma mig för vilket. Ska vi behålla det här sideboardet i svart stål och köra det här soffbordet till, eller ska vi byta ut sideboardet till det i beige marmor och mässing och istället ha ett soffbord i något annat material???? Jag lider lite av beslutsångest här haha så snälla hjälp mig! Just nu tycker jag bara det ser ut som en steril inredningskatalog i svart och vitt. Funderar på en matta i mer beige/varmare nyans och även likadant med gardiner.

Det här är färgen på sideboardet som kommer i vår.

Jag skulle verkligen uppskatta om ni vill lämna en liten kommentar om vad ni tycker och tänker <3 Min kille säger strängt att vi måste uppdatera våra gardiner också, men jag är så osäker på om jag vill ha sammet, linne eller något annat. Och en ny kökslampa är prio också haha! Jag sprang ju in i flera fina från Louis Poulsen på vår second hand-runda för några helger sedan och funderar på att slå till på en sån här i lite mindre storlek. Tror den kan bli fin ovanför köksbordet? Och minns ni den rosa tavlan? Det var mitt försök till att få in lite mer färg, där kompromissade vi och den hänger nu vid garderoben (där den syns minst haha). Men jag är sugen på att flytta tavlan vi har nu och ersätta den med den här med palmer.

Nu är ni lite uppdaterade kring hur det ser ut här och hur mina inredningstankar går på högvarv haha. Hoppas ni har en magisk helg <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Tv-bänk och sideboard på plats!”

    I know the struggle! Man blir lätt hemma-blind också. Behåll svarta sidobordet och kör på brun stenskiva till soffbordet – tycker jag. (Y)

    Svara

    Haha jaa det är så svårt!! Tack för input 😀 Lutar åt det bruna soffbordet! ;D

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här