Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i sjutton bilder

21:11 | februari 24, 2019

Jag började fredagen med frukost för franska sneakersmärket VEJA. Vi fick en presentation om varumärket, deras arbete och nya kollektionen över en härlig frukost.

Det är så mysigt att få starta en arbetsdag med branschkollegor och vänner så här. Här med Nadia, Carin och Viola <3 Och jag har förresten precis frågat ut Carin om hennes hudvårdsrutin till Her Hour, så här kan ni ta den av den om ni är nyfikna!

VEJA’s nya modell, en helt vegansk sneaker. Tycker den är så fin!

Spenderade resten av fredagen på kontoret bland annat med dessa favoriter. Vi var nästan fullsatt kontor framåt eftermiddagen, det händer väldigt sällan heh men så trevligt!

Fick ett bud med chokladtäckta jordgubbar framåt 15-tiden, haha och jag ville nästan gråta av lycka. Jag brukar alltid få min eftermiddagsdipp då så det här passade perfekt till kaffet.

Jag hade på mig en magisk jacka från AVAVAV.

Vid 17-tiden gick vi till Brillo med Forni-gänget för aw och bubbel. Vi ses ju nästan konstant om dagarna då vi delar kontor men snacket funkar lika bra utanför kontoret haha. Misstänker att det blir fler sådana här tillfällen under våren, typ i solen på uteserveringar!!!!!

Efter aw:n mötte jag upp Karin och Tage, vi handlade med oss libanesiskt, en flaska vin och kurade upp oss i soffan framför Talang. Satt och snackade bort flera timmar, om resor, bröllop, vänner osv osv. Karin blir förmodligen min första nära vän att gifta sig! WOHO! STORT! Det är dock ett tag kvar (sommar 2020) så om någon är snabb kan de hinna emellan haha!

I lördags avverkade jag morgonen i soffan framför nyhetsmorgon, sedan kom Jens föräldrar över och hjälpte oss fixa lite i lägenheten. Vi satte upp den här spegeln, fixade upp tavlor och diverse annat smått och gott. Planerar att få upp teven på väggen också men det får bli nästa helg.

På eftermiddagen jobbade jag några timmar, vi handlade, gick en promenad, slumrade i soffan och på kvällen lagade jag en vegetarisk lasagne som faktiskt blev förvånansvärt god. Jens är iväg på fotbollskväll så jag sitter och äter rester i detta nu, god även dagen efter haha.

I dag har vi varit på inredningsrunda, något som vi gör varje helg känns det som? haha. Vi började vid Odenplan, målet var en second hand-butik med lampor som jag ville kolla på, men precis när vi ska parkera slår det mig att de förmodligen inte har öppet söndagar – vilket de så klart inte hade.. Så vidare till Söder för ett besök på Brandstationen, (som jag vet har öppet söndagar!), men när vi kommer fram står det en skylt med stora bokstäver på dörren: STÄNGT! Renovering pågår! Hahah så mycket blev det med den rundan. Vi struntade i stan och åkte till Mall of Scandinavia istället för att handla med oss lunch och ta ett stopp i några butiker.

Vi letar ju soffbord, och fasen vad svårt det är, blir galen! Funderar på glas men tycker ändå det känns tråkigt.

Sprang in i dessa som jag tyckte var jättefina! Vet bara inte vart jag skulle ha dem haha. Önskar verkligen ibland att man bodde större så man hade kunnat dra in lite mer möbler och pynt. Nu blir man så låst till att bara handla det ”nödvändiga”, kan inte sväva ut så mycket liksom haha.

Sprang in på Zara för att se om de hade kvar dessa The Row-kopior i min storlek, och yes de fanns kvar! Eh ni får ursäkta min extremt torra häl 🙂

Nu sitter jag och beställer tygprover från Gotain för gardiner. Vi har vita väggar och kritvita gardiner just nu, det går bara inte haha. Beställde hem en i färgen ”sand” och en grå variant. Tror mer på något åt det varmare hållet och den sand-färgade såg så fin ut på bild. Och samtidigt sitter jag och hetsar Carro på Instagram om att beställa den här piedestalen hon gjort, tycker den är magisk! Den skulle passa perfekt bredvid vår tv-bänk, i en mer beige nyans! Japp en sån får det bli!

Nu ska jag strax slänga mig i sängen och avverka ett par avsnitt av någon göttig serie. Vi hörs mer i morgon <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Helgen i sjutton bilder”

    Hej! Var ifrån kommer avlastningsbordet som du har under spegeln ifrån?🥰

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här