Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Våra favoritkjolar i butik

08:04 | februari 24, 2019

God morgon favoriter! Hur mår ni? Jag sitter i soffan och jobbar sedan en timma tillbaka. Älskar när jag vaknar upp av mig själv, utvilad och flera timmar innan klockan ska ringa. Har redan hunnit göra klart två artiklar, renskrivit en intervju och preppat för veckan – så jäkla skönt. Nu ska jag bara njuta av den här söndagen, hoppas ni också gör det <3

Tänkte bara tipsa er om den här artikeln där vi stylat våra favoritkjolar i butik just nu (och så klart massa andra fina vårkläder). Ni hittar den här!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här