Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

16:53 | februari 25, 2019

Jag sitter på kontoret och ska alldeles strax avsluta den här arbetsdagen, som bara flög iväg. Vi började med morgonmöte över frukost i morse och gick igenom veckan. Vi har fått förstärkning i teamet(!), Linda som kommer göra praktik hos oss ett par veckor framöver. Hon läser sin sista termin med ekonomi och marknadsföring på SU och ska hänga med oss nu, så roligt! Jag har suttit med henne hela dagen och tagit henne igenom en bra början tror jag hehe! Ni är flera som hör av er om praktik och jobb på Her Hour, vilket jag tycker är helt sjukt roligt och HELGALET! Tänk att ni vill jobba med oss (!!!) Önskar att vi kunde ta in ett helt gäng av sköna människor och skapa världens bästa plats men vi är ju tyvärr inte riktigt där än, hehe! Men vi får hoppas på det i framtiden <3

Tisdag: I morgon startar jag dagen på kontoret, pausar för lunchträning och sedan tillbaka till kontoret.

Onsdag: Frukost med Uniqlo i deras butik vid Kungsträdgården och sen kontoret resten av dagen, ska försöka klämma in ett träningspass också!

Torsdag: Plåta massa bilder till Her Hour med Angelica under dagen och på kvällen ska jag bort till en kompis!

Fredag: Kontoret hela dagen och lunch på AWB. Kvällen står fortfarande tom men gissar att det blir en lugn kväll i soffan hehehe

På lördag blir det brunch med alla Halmstad-favoriter som är i stan! Så glad att jag har en hel drös av dem här så jag känner mig som hemma. Den här veckan är så lugn så jag ska verkligen försöka jobba undan så mycket jag bara kan så helgen bli frånkopplad!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här