Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Coat

21:02 | februari 26, 2019

Ligger i sängen och har precis jobbat undan det sista för dagen. Jag är iväg på en frukost på morgonen så har preppat lite artiklar som ska upp under dagen. Ska försöka hinna med ett lunchpass också innan jag bänkar mig på kontoret. Kom på att jag inte alls visat er den här kappan än. Bar den under Fashion Week här i Stockholm och den kommer från ett märke som heter Postyr. Hade aldrig hört talas om det tidigare men jag trillade över den på Zalando och gillade den verkligen. Utstickande ytterplagg är det bästa ju! Känns som att jag vågar gå mer crazy när det kommer till jackor haha.

Den finns här och är dessutom på rea! 🙂


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här