Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind – färgexplosion

12:36 | februari 28, 2019

Har nog aldrig varit så här sugen på färg som jag är nu, både när det kommer till garderoben och inredning. Mitt hem är ju rätt mycket svart och vitt nu, men önskar att det såg ut mer som bilden ovan haha. Skulle varit magiskt att ha ett sommarhus man hade kunnat leka runt i och spöka ut med vilka galna färgställningar och mönster man vill.

Sitter och letar bilder till en artikel som ska ut i morgon och då trillade jag över den här villan ovanför som heter ”The Fig House” och ligger i LA. Lokalen går att hyra för fester, bröllop och andra privata tillställningar. Wouldn’t mind en semester där.

Älskar den här postern från Desenio som Petra har i sitt badrum och blev så sugen på att beställa hem den. Det enda är ju att jag inte har en rosa vägg eller gigantisk bukett blommor att matcha med. Tror ni den hade gjort sig lika bra hemma hos mig? hehe..

Och kn vi ta en stund och prata om tröjan med fjädrar på? Den kommer från Stine Goya och säljs exklusivt på Net-a-Porter för en oblyg prislapp på 270 euro. Jag har varit sugen på att klicka ”add to bag” i flera dagar nu men hejdar mig alltid i sista sekund. 2 846 är ju rätt mycket för en blå tröja med fjädrar(!). Kanske bara borde köpa hem en blå tröja och fjädrar från blomsterhandeln och sy den själv? Återstår att se hur jag gör.

Jacquemus visning för AW19 i Paris här om dagen knockade mig av stolen. Jag fortsätter att bli imponerad av honom och vad han åstadkommer. Att han varje säsong designar kollektioner som alltid känns nytänkade och moderna. Han är ett geni i mina ögon. Kolla bara set designen här. Så roligt att se något helt annat. Sommarkänslorna bubblar inom mig när jag tittar på dessa bilder.

Och på tal om färgstarkt hem så landar en artikel om danska inredningsprofilen Cathrine de Lichtenberg och hennes hem på Her Hour senare i eftermiddag. Den vill ni inte missa om ni är sugna på att inreda med färg hemma <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här