Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Onsdag i bilder

07:28 | februari 28, 2019

Senaste dagarna känns det som att jag inte gjort annat än att sitta framför datorn på kontoret haha. Inga kvällsaktiviteter, middagar, events eller annat, det har verkligen varit lugnt. Så skönt. I går började vi dagen med frukost hos Uniqlo. De gick igenom deras denimsortiment och vi provade oss igenom alla deras modeller. Jag har aldrig ägt ett par Uniqlo jeans tidigare men måste säga att de var fantastiskt mjuka och sköna. Jag ogillar ju när jeans är jeans, alltså riktigt hård bomull utan någon stretch i haha, så deras jeans passade mig perfekt i! Ska visa er i dagarna <3

Efter frukosten bänkade vi oss på kontoret hela dagen. Vi har ju en ny kategori på sidan – ”Weddings”, så den försöker jag fylla upp med lite härligt innehåll. Tidigare i veckan gjorde jag också en intervju med en tjej som gifte sig i Italien i somras, så den kommer upp i helgen tänkte jag. Det är ju ändå härligt att läsa om andras bröllopsäventyr! Alla är välkomna att skicka in sina!

På vägen hem tog jag ett snabbt stopp hos gänget på Avavav. I dag lanserar de sitt samarbete med den relativt nyöppnade inredningsbutiken ”Esteriör” som vanligtvis ligger på Åsögatan här i Stockholm. De har nu en pop up i Avavav’s butik i Moodgallerian och allt går att handla. De var så mycket fint att jag bara måste ta mig till ursprungsbutiken i helgen!

Hej Vivvian!

Sen släpade jag mina tre proppfulla påsar hem. Det är extra styrketräning varje dag. Skulle verkligen behöva investera i en bra weekend-bag eller liknande som man kan ha och frakta saker fram och tillbaka. Det slutar alltid med att jag har mina vanliga, relativt små väskor och sedan en stor påse och datorn under armen.. hehe.

Det var den dagen, och nu tar vi nya tag. Jag sitter i soffan och dricker kopp nummer två. Det är så ungefär min maxgräns för hur mycket kaffe jag får dricka på morgonen. Har precis förstått att det är kaffet jag får så jäkla ont i magen av framåt eftermiddagen om jag dricker för mycket under dagen (vilket är lätt hänt), så nu har jag strikta regler. Ska bita tag i lite jobb innan jag beger mig in mot stan och plåtning med gänget <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här