Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Kostymset

19:52 | mars 4, 2019

Såg precis att det här setet från Dagmar äntligen har trillat in på hemsidan och ni var några som frågade om det sist så känner nästan att det är min plikt att uppdatera er om det hehe. Jag bar det under Köpenhamns modevecka med vita strumpbyxor, finns även byxor att matcha till. Tycker kostymset är så fint, och den är kjolen känns lite roligare och modernare än bara en klassisk pennkjol. Enkelt att klä ner med sneakers med för en mer sportig look som jag gillar.

Setet finns att köpa här!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här