Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Livstecken från senaste dagarna

17:36 | mars 6, 2019

Tänkte att jag skulle uppdatera er om senaste dagarna, det lilla jag har dokumenterat! I fredags hade vi en jobblunch inbokad med tjejerna på AWB där vi skulle prata jobb men skvallrade mest om tv-serier, Let’s Dance och bröllop. Jag är så sjukt laddad inför Let’s Dance-premiären, är det någon mer som följer det slaviskt? Bästa fredagsunderhållningen i tiderna enligt mig haha!

Min helg har varit jättelugn och innehåller tre tagna bilder i min telefon – en för fre, en för lör och en för sön haha. Men i fredags spenderade vi eftermiddagen på kontoret och blev bjudna på bubbel av kontorsgrannarna vilket så klart piggade upp eftermiddagen lite.

När klockan slog 17 gick jag och Uchi till Nosh & Chow för att möta upp Karin och Emma på ett glas bubbel. Jag vet inte hur det har varit för er men det här är ju första gången jag har ett kontorsjobb som innefattar 9-17 jobb så jag har aldrig gått på AWs på det här sättet tidigare. Men det är tydligen a big thing för jag har nog en inbokad after work nästan varje fredag?!, och jag som älskar mitt fredagsmys… Det krockar liksom lite men lider också av FOMO så man är ju inte den som vill tacka nej heller haha.

I lördags mötte jag upp ett glatt häng vänner från Halmstad för brunch på Södra Teatern. Det var strålande sol och när vi blev utslängda från brunchen bestämde vi oss för att det får bli en heldag. Vi gick från till bar efter bar på Söder och slutade upp på Koh Phangan där vi drack Singha, spelade spel och skrattade tills magmusklerna krampade.

I söndags var jag hemma hela dagen förutom en brunch med Åre-gänget. Vi avverkade x antal timmar på Gast där vi slevade i oss avokadomackor, yoghurt och bokade biljetter till Italien i sommar. Tänk att vi ska spendera en långhelg allihopa bland vinrankorna, längtar så jag spricker! Och innan det har vi påsken i Åre inbokad!

Ni missar väl inga artiklar? Snälla ge oss feedback och berätta vad ni tycker och tänker!! Om ni har några önskemål om sånt ni vill läsa om eller som vi ska undersöka så HIT ME! Er önskan är vår lag <3

La ansiktsmask i guld i måndags hehehe. Enda bilden från den dagen.

Vi hoppar till igår. Vi hade möte med en konsult som ska hjälpa oss djupdyka i annonsering och Google Analytics.

Vi fikade semlor med FORNI-gänget <3 Så mysigt att dela kontor med så många fina tjejer!

Efter jobbet åkte vi ett gäng till Vasastan för att gå på förhandsvisning av EAGLES, en ny ungdomsserie på SVT som våra vänner Fanny och Michaela är manusförfattare till. Helt otroligt att jag har vänner som är manusförfattare haha. Grymt stolt över arbetet de gjort!


Linn, Fanny och Carro <3

Satt mellan dessa favoriter, Petra och Carro! Vi viskade till varandra säkert varannan minut om att igenkänningsfaktorn var ENORM. Serien handlar om ett gäng ungdomar under första året på gymnasiet och utspelar sin i Oskarshamn. Ishockeykillar, intriger, kärlek och fest – mi vet allt sånt som gymnasietiden handlade om hehe. Ni får inte missa den! Första tre avsnitten kommer ut på SVT Play på lördag!

Det här var min morgonvy. Vaknade lite för sent i morse så åt frukost på kontoret. De har den godaste ägg- och avokadomackan som jag inte är sen med att beställa de dagar jag inte hinner äta hemma!

Nu ska jag avsluta här, preppa en artikel, skicka ett sista mejl och sedan lämna datorn på kontoret. Ska åka och möta upp Karin för lite mat innan vi beger oss till Globen och Mia Skäringers föreställning.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här