Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Bröllopsinspiration (av någon som är långt ifrån att gifta sig).

15:49 | mars 7, 2019

HEEERRREGUUUD vad jag inte kunde hålla mig från att börja googla upp allt som har med bröllop och helst utomlandsbröllop att göra efter att jag gjorde en intervju med Elin om hennes magiska bröllop i Italien. Här kan ni läsa om bröllopet vid Comosjön, gästlistan och hennes brudklänning gjord av Valerie! Vi har alltså nyligen öppnat upp en bröllopskategori på Her Hour, för visst älskar man att grotta ner sig i folks bröllopshistorier? Vi gör i alla fall det och får inte nog. Jag har redan fått flera mejl om era bröllopshistorier som ni vill att vi lyfter på Her Hour, vilket är SUPERKUL! Tidigare i veckan kom även Camillas bröllopshistoria upp som ni kan läsa HÄR!

Jag har aldrig varit en sån som drömt om bröllop eller dagen jag ska gifta mig, förrän nu. Jag tror det har att göra med: 1. Att jag faktiskt har en kille i dagsläget och 2. Jag hade aldrig varit på ett bröllop, fram till förra året. Och jag tror inte det var förrän i somras som jag började fundera över det mer noggrant, då en kompis (den första i min nära vänskapskrets) som förlovade sig(!!) När jag tänker efter är det galet, att jag har kompisar som ska gifta sig nästa år? Och att vi faktiskt är rätt vuxna nu trots allt.

Hur som helst, jag har knappt tänkt i bröllopsbanorna tidigare, och inte längtat efter det förrän jag blev kär, på riktigt kär. Jag är alltså inte en av dem som har åtta Pinterest-mappar överfyllda med bröllopsinspiration på datorn. Däremot kunde jag inte låta bli att slänga mig över tangenterna och knappa in ”Wedding venues in Croatia”. Inte vet jag om jag kommer ha ett extravagant, varmt och vackert bröllop i Kroatien i framtiden men jag tillät mig att drömma för ett par minuter – och det här är vad jag trillade över:

Jag drömmer givetvis om ett bröllop utomlands, (ska börja spara i morgon, heh) och då Kroatien ligger mig så varmt om hjärtat var det så klart där jag började googla. Mitt hjärta smälter typ av den här utsikten, det är så mycket Kroatien <3

Hade jag bestämt bröllopsklänning i dagsläget hade den varit lite mer vintage-inspirerad tror jag, och gärna exakt så här djup i ryggen!

Eller en tunn klänning bara fylld av pärlor!

Vogue har listat ett gäng riktigt läckra bröllopsdestinationer. Där kunde man verkligen drunkna i sina drömmars bröllop. Här hade jag haft ett stort poolparty dagen efter, följt av en lång lunch i skuggan bland vinrankorna. Ville inte vara sämre än Vogue så listade 7 drömlocations för bröllop i Europa – HÄR! Nästa gång planerar jag att rota fram vad som finns att erbjudas i vårt avlånga land.

Kan tänka mig en riktigt maxad vigsel i den här pampiga byggnaden också. Sedan får havet gärna ligga direkt utanför så man kan fortsätta festen utomhus.

Eller så bara abonnerar man hela den här borgen för sitt bröllop istället?

JÄTTEGÄRNA den här känslan under bröllopsmiddagen. Mycket vitt, fast med runda bord, alltid runda bord till middag!!


Det här då!!! Allt jag ber om är värme och en vacker solnedgång.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här