Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Outfit

18:32 | mars 7, 2019

Glömt att visa er den här jackan som är ett nytt tillskott i vårgarderoben. Hur fin kombo är blått och beige? Älskar det! Och tillsammans med mina absoluta favoritjeans i garderoben just nu. Detta par är som gjorda för min kropp haha. Jag gillar loose fit lite bättre på denim men oftast bli jeans väldigt stora i midjan om jag försöker välja en storlek som är lösare över benen, men dessa är lösa på precis rätt ställen för mig. Kan varmt rekommendera!

Nu ska jag springa och hälsa Ganni välkomna här i Stockholm och deras öppningsevent i butiken. Hörs mer i morgon kära ni <3

Sneakers, Ganni/Me & the Met. Denim, Lindex. Jacka, Gestuz.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här