Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Torsdag i bilder

11:23 | mars 8, 2019

Jag jobbar från soffan idag och det är jag glad för då regnet vräker ner utanför fönstret. Har massa roligt jobb att bita tag i under dagen och förbereda för nästa vecka men tänkte ta en paus och ta er igenom gårdagen. Det var dags att leka modell för andra gången! Vi plåtade en kampanj med Lindex till deras kanaler och den här gången stod vårkläder i fokus.

Vi huserade på Miss Clara terassen och fotade hela förmiddagen.

En hel buffé av smycken och accessoarer.

Det här blev nog min favorit – en zebramönstrad långklänning. Perfekt till sommaren! Tror den landar i butik om fyra veckor! 🙂

När vi var klara på Miss Clara (hehe) gick vi bort till kontoret för att jobba ett par timmar.

Vid 18-tiden mötte jag upp Viola och gick bort till Ganni’s butiksöppning. De öppnar ju upp sin första butik i Stockholm och den föll mig verkligen i smaken! Så fint och färgglatt i varje hörn, och stort fokus på detaljer!

OKEJ så även om man inte ska handla något från Ganni är det värt att göra ett besök till butiken. Blev helt övertygad om att min hem borde gå i färgerna rosa, blått och gult istället för svart och vitt haha.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här