Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

17:15 | mars 11, 2019

Kofta, Lindex. Kjol, Dagmar.

Hello kompisar! Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag var helt sänkt igår, låg i soffan hela dagen och kollade Suits, min nya favoritserie. Kan inte förstå att jag missat den?! Blir typ besatt när jag hittar en serie jag tycker jag haha, så nu vill jag bara att klockan ska slå 17 så jag kan få åka hem och bränna av några avsnitt. Ska vi kika på hur veckan ser ut?

Måndag: Ska strax lämna kontoret och bege mig hemåt. Kan nog bli ett par avsnitt Suits till middagen haha.

Tisdag: Vi ska fota lite för Her Hour på förmiddagen och sedan ska jag bort till kontoret och fortsätta jobba. Har en rolig intervju på eftermiddagen som jag ska förbereda och efter jobbet tänkte jag ta mig igenom ett träningspass.

Onsdag: Frukost på Sparrow Hotell och så har jag ett lunchmöte med Bea och Thomas Sabo, däremellan blir det kontorsjobb. På eftermiddagen ska jag hinna förbi Dagmar för att kika närmre på deras pre fall-kollektion och sedan blir det lite AW med en kompis.

Torsdag: Kontorsjobb hela dagen med paus för lunchträning.

Fredag: Kontorsjobb hela dagen och förmodligen lite fredag-aw!

På lördag sätter jag mig på tåget till Åre med ett gäng tjejer! Fyra dagar av skidåkning, spa och överraskningar står på schemat – ska bli så roligt! Och enligt väderprognosen ska det bli stråååålande solsken också!!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här