Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

19:21 | mars 12, 2019

Klänning, Mango. Sandaler, Reijna Pyo. Tvål, Byredo. Kjol, Zara

Har precis landat i soffan efter en lång dusch, (önskar jag kunde skriva bad för jag saknar ett badkar så mycket) haha. Måste nästan ha det i nästa lägenhet känner jag.. Hur som så har vi jobbat hela dagen hos Petra idag, spelat in för en artikel och plåtat bilder och storys, väldigt produktivt helt enkelt. Ska precis fixa klart det sista på en artikel och sen publicera det jobbet vi gjorde för & Other Stories förra veckan, hoppas att ni kommer gilla det <3

Vad som spökar i hjärnkontoret just nu då? En tvål jag trillade över på en gästtoalett, kan inte glömma den. Brukar inte vara lättflörtad när det kommer till tvålar och handkrämer, nöjer mig oftast med något från Ica haha men den här måste jag bara ha känner jag. Tvättade händerna säkert fyra gånger på en timma pga den tvålen så måste nästan investera i en egen. Jag drömmer också om sommarplagg, skira tyger och mjuka pasteller. Den här kjolen från Zara skulle göra sig bra i sommar, inte sant??


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här