Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Her Hour x & Other Stories

18:16 | mars 13, 2019

Förra veckan plåtade vi det här jobbet för & Other Stories på Sparrow Hotell och jag tycker faktiskt resultatet blev så bra! Det var förmodligen tack vare bästa Angelica som stod bakom kameran, hehe. Men Stories är nog en av mina favoritbutiker så jag är glad att de litade på oss och lät oss göra det här. De har så mycket fina vårplagg inne nu och vi fick äran att styla och visa upp våra favoriter som finns i butik nu. Ni hittar hela jobbet HÄR! Hoppas att ni får lite vårinspiration <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här