Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Snapshots från veckan

14:00 | mars 15, 2019

Jag har precis slängt i mig rester från igår till lunch och ska fortsätta beta av min to do-lista. Jag jobbar hemifrån idag igen, känns lite som att helgen förlängs med en dag när jag gör det? Att få gå runt i morgonrock och tofflor en extra dag liksom, älskar det! Känns knappt som att jag jobbar även fast jag nog är mest effektiv hemifrån. För att pigga upp den här bloggen lite tänkte jag att vi kan kika på hur veckan har sett ut? Vad har jag gjort? Vad har jag ätit? Vem har jag hängt med? Svaret på sista frågan är Petra och Uchenna, från det här perspektivet ser det ut som jag har endast jobbar och umgås med mina kollegor.

Vi körde lite ”produktionsdag” hemma hos Petra i tisdags. Ni får ju mestadels hänga med i jobbet här på bloggen men jag lovar er, mitt privatliv är inte så spännande haha. Det här är roligare!

Vad som däremot ingår i mitt privatliv är att dagligen skicka bilder på gulliga hundvalpar till min kille. Efter att Janne gjorde entré på kontoret är det nämligen en liten engelsk Cocker spaniel som jag drömmer om. VISST SMÄLTER MAN?

Vi har också gått loss i Petras garderob och hoppat i sommarklänningarna för att fota ett beautyjobb – och denna gången var det läppstift haha.

Jag funderar på att härma Petra och köpa likadant grönt porslin från H&M Home men har egentligen NOLL plats för det i köksskåpen så borde kanske avstå. Men visst var det fint?

Jag har ätit lunch med min kompis Bea! Hon jobbar ju på Thomas Sabo nu och vi känner varandra sedan sandlådan, min första vän <3 Nu ska vi göra ett jobb ihop så vi planerade detaljerna över en lunch i onsdags!

Jag har varit på skönhetsfrukostar, för det ingår numera i mitt jobb? Eller? I onsdags var vi på Sparrow Hotell (nya favoriten haha) och fick prova BeautyBlenders foundation som de släpper i April. Ska återkomma så fort jag testat, använder aldrig foundation men ska nog ta tillfälle i akt och testa denna!

Jag var mer sugen på inredning än foundation. Vet någon vart jag kan få tag i en liknande piedestal?

Skönhetsfrukost nummer två. I torsdags bjöd Skin Treat in till en grön frukost tillsammans med Maria Ahlgren. Vi åt oss igenom en hel meny, drack matcha latte och lyssnade på när Maria gick igenom Skin Treats nya kroppsvårdsserie.

Sex nya produkter som jag faktiskt är sugen på att testa. Mitt skönhetsintresse är ju dessvärre nästan obefintligt och har alltid varit. Jag har typ fyra produkter smink jag använder dagligen (oavsett om det är vardag eller fest) och tvättar ansiktet med vatten och handtvål typ. Det är ju synd när man har möjlighet att vidga sina vyer och prova så mycket annat. Därför har jag nu lovat mig själv att bli bättre på att testa produkter jag får, om jag ändå ska duscha kan jag ju lika gärna smörja in mig lite snabbt efter? Men det hela grundar sig nog i att jag är ganska lat. Har ni några absoluta favoritprodukter?

Två bilder från igår när jag satt och renskrev en intervju efter lunch. Någon mer som brukar knäppa upp byxorna? Jag gör det nästan alltid… hemma! Det kan ju vara okej men att jag gjorde det på kontoret? haha då har det gått för långt!


2 kommentarer2 kommentarer om “Snapshots från veckan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här