Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Days in Åre

17:05 | mars 21, 2019

I lördags kväll packade jag ner stickade tröjor, skidgrejerna och ett kashmir-set i väskan och begav mig mot centralen. Vi skulle nämligen hoppa på nattåget till Åre – med sittplats(!!!!!). Jag har gjort det en gång tidigare för flera år sedan och lovade mig själv att aldrig göra om det. Den här gången fanns det inga platser kvar i sovkupé så jag, Petra och Uchenna fick snällt placera oss i sittvagn.

Haha yes åtta timmar bänkade här, och utan fungerade toalett. Heja snälltåget!

När vi kom fram på morgonen åkte vi raka vägen till Copperhill för frukost och spa. Vi prickade in rätt dag för spa kan man säga! Resten av dagarna, när vi hade utomhusaktiviteter på schemat, lyckades vi bli bortskämda med strålande solsken!

Vi gjorde oss i ordning för lunch och after ski på Timmerstugan – favoritstället! Är man i Åre är en eftermiddag här obligatorisk!

Vi ropade in pastarätter som vi sköljde ner med Aperitivo Spritz (Jacob’s Creek färdigblandade Aperol) – smakar precis som drinken. Det är min favorit både på skidresan och solsemestern. Enda drinken som funkar lika bra vid alla tillfällen, visst?! Lunchen övergick till en riktigt stökig after ski som slutade med att vi stod på stolarna och skrek till alla hits. Ni vet ju att after ski är min favvo, kan åka på skidsemester bara för att gå på after ski!

På kvällen checkade vi in i huset med stort H haha. Petter Stordalens The Villa. Att de ens vågade låna ut det här 730 kvadratmeter stora huset till oss dårar. Vi gasade in i det sista och fortsatte after skin hemma med popcorn och dans innan vi åt en sen middag på Copperhill.

På måndagen stod skidor på schemat och vi masade oss ut i backen, alla lite möra från gårdagen.

Skidställ från 8848 Altitude

HELLO FAVVO-HÄNGET! Vi pausade skidåkningen för en lunch i backen.

På kvällen åt vi en brakmiddag i vinbaren. Måste boka middag här nästa gång jag är i Åre, det var 10/10!

I tisdags ringde klockan tidigt för morgonyoga. Vi var ju i Åre med Petras klädmärke Adoore så vi alla hoppade i nya sportkollektionen och tog oss igenom ett yogapass med Jossan som precis utbildat sig till yogalärare.

Sen var det dags för en heldags scootersafari tillsammans med Åreguiderna.

Fy fasen vad roligt det var. Jag har mest kört vattenskoter innan så jag tog rygg på Carro och åkte efter henne!

På eftermiddagen bänkade vi oss några timmar i solen på terassen. Skidresor blir så jäkla mycket härligare när det är sol och bra snö! På kvällen blev vi hämtade med en släde som tog oss till en stuga mitt ute i skogen, och där skrattade vi oss igenom en lång middag framför brasan. Jäklar vilka bra dagar vi haft i Åre, så glad för det och för Petra som styrde ihop sånt jäkla schema! <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här