Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lunch & Art with Thomas Sabo

19:42 | mars 21, 2019

Jag har egentligen så mycket kontorstid att ta igen efter dagarna i Åre men hade sedan länge ett lunchevent med Thomas Sabo inbokat så ville inte missa det. De bjöd in till en workshop tillsammans med konstnären Marta Leyva där vi fick måla våra egna tavlor. Vill knappt ens visa er min men Martas däremot….

Hon hade fått i uppdrag att tolka deras nya kollektion ”Paradise Colours” med en målning – och det här är resultatet! Jag är så imponerad av Marta med tanke på att hon bara målat i några år. Hade jag bott lite större hade jag gärna haft ett såhär glatt och färgstarkt konstverk på min vägg! Den här tavlan kan man lyckligtvis buda hem på Tradera just nu där Marta och Thomas Sabo har en auktion till förmån för WWF. Auktionen pågår i två veckor och intäkterna går oavkortat till WWF!

Jag har nog inte målat en tavla sedan dagis och hade ingen aning om vad jag skulle måla men försökte knåpa ihop något med mina favoritfärger!

My big Picasso moment!

Thomas Sabos senaste kollektion var på plats så man kunde klämma och prova. Vi ska faktiskt göra en kampanj med dem i April så extra roligt att få se smyckena vi ska jobba med.

Men jag dreglade mest över Camillas väska. Jag drömmer ju om att trilla över en Chanel i tyg – allra helst i mörk navy men den här hade jag inte heller tvekat på. Om någon har en sån här väska på lager och vill sälja den till mig så HOJTA! <3 Hehe!

Lånade dessa bilder från Martas Instagram på ett gammalt Vogue-omslag som hon målat av. Visst är hon duktig?! Jag blev så sugen på att beställa en färgstark målning av henne!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här