Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Följ med in i inredningsdjungeln

10:25 | mars 23, 2019

Dags att återigen grotta ner sig ordentligt i inredningsdjungeln, jag har dammsugit Pinterest i ett desperat försök i att förstå vilken stil jag vill inreda hemmet i. Får nya ideér varje dag och nya kombinationer jag skulle vilja testa. Jag kan nästan noll om inredning och har ingen aning om vilka stilar jag gillar, ibland känns det som att jag bara vill en mix av allt – en stil i varje rum typ.

Vi börjar med lampor. Jag har ju varit inställd på en taklampa från Louis Poulsen sedan jag sprang över den för ett betydligt bättre pris i en second hand-butik, men nu börjar jag tänka om. Desto mer bilder jag tittar på den desto mer får jag en känsla av en steril kontorslokal… Vill ju inte att det blir ännu värre när den väl hänger ovanför matbordet. Vad tycker ni? Är den fin? Klassisk? Tråkig? Hjälp mig bara och uttryck era åsikter, I need them!! Och jag litar mer på er än mig själv när det kommer till detta! <3

Precis den är stilen känner jag för ena sekunden, minimalistiskt och avskalat med mycket runda former. Nu har jag ju inte alls det utrymmet eller takhöjden men i sådana här lägen får man drömma. Förutom taklampa ovanför matbordet är jag på jakt efter små lampor, en på sideboardet och en på tv-bänken. Älskar den här lilla från Louis Poulsen men min killes ”hatfärg” är tydligen orange så verkar som att jag får försöka med en annan färg. Nu gäller det bara att få in färg på något vänster haha!

Och jag börjar även bli sugen på nya stolar till köksbordet. Just nu har vi svarta i stål men jag skulle vilja ta in något som är mer likt ovan. Trä och rotting är en väldigt fin kombination men jag är osäker på om det skulle passa här hemma. Just nu vill jag bara sopa undan allt som är svart och vitt här hehe!

Jakten på soffbordet fortsätter! Vi har bestämt oss för att behålla vårt sideboard i svart och då tänkte jag först ett mindre soffbord i glas men hittar inget som är fint och inte kostar en förmögenhet. Däremot sprang jag in i detta träbord när jag besökte Nordiska Galleriet. Visst var det fint? Ganska enkelt men fin form. Måste bara dubbelkolla måtten för misstänker att det blir för stort i vårt rum. Och det andra i guld och sten, WOW! Men skulle inte alls passa hemma hos oss tyvärr!

Vi har inte alls några planer på att göra om badrummet men om vi var i det läget skulle jag vilja ha något liknande som dessa. Färgstarkt och lekfullt. Inte alls som jag vill ha resten av hemmet men om det är ett rum man ska ha i den stilen vore ju badrummet perfekt. Och jag hade satt in ett badkar! Det är något jag verkligen saknar nu…


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här