Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

La Posta Vecchia

10:57 | mars 24, 2019

Om det är ett hotell som står högt upp på önskelistan att besöka (helst redan i sommar) så är det La Posta Vecchia. Det här stället ligger på kusten, bara tre mil från Rom och är byggt ovanför en gammal romersk ruin från 1600-talet. Här skulle jag gärna spendera ett par dagar och bara stanna på hotellområdet hela tiden. Hänga runt vid poolen, gå promenader, aperitivo i trädgården, eftermiddagsnap i solstolen osv osv…. Tror inte det skulle gå någon nöd på en direkt. DET SER MAGISKT UT!

Hotellet har bara 19 rum och ligger tyvärr på ett ganska saftigt pris per natt. Men jag är säker på att det är värt upplevelsen här! Det finns också spaavdelning, egen strand, solstolar, tennisbana och turkiskt bad.

Alla rum är unikt inredda med antika möbler och härliga färgkombinationer.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här