Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Skin Treat

08:19 | mars 24, 2019

God morgon på er! Jag vaknade redan 7.15, utan klocka (!) Varför händer detta inte under vardagar? Det är ju då jag vill vakna pigg och utvilad. Jag låg och försökte somna om men det gick inte så nu har jag bänkat mig i soffan med en kanna kaffe. Just nu letar jag igenom alla hotellsajter efter ett par nätter i Paris första helgen i April. Jag och Linn ska dit för vår årliga helg, som vanligtvis brukar ske under hösten men då vi aldrig fick till någon helg i höstas valde vi att skjuta på det och istället testa att möta våren där. Jag är så peppad, hoppas verkligen att Paris står i full blom när vi är där.

Jag har faktiskt börjat prova mig igenom Skin Treats nya serie hudvårdsprodukter som jag fick med mig för ett par veckor sedan. Serien består av sex produkter, bland annat cleansing, peeling, serum och ett balm. Jag har provat serumet, som gjorde min kropp förvånansvärt len. Jag brukar aldrig upptäcka sådana skillnader när jag smörjer in mig men dessa produkter är verkligen bra.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här