Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

JW Anderson x Uniqlo

17:37 | mars 25, 2019

Fick hem den här fina trenchcoaten inför lanseringen av J.W Anderson x Uniqlo för ett par veckor sedan men inte kunnat använda den förrän nu när plusgraderna börjat krypa fram. Jag gillar verkligen att bära trenchcoat på våren, det känns alltid som en befrielse att byta upp ullkappan mot en lättare trenchcoat. Den här från J.W Anderson är dessutom vändbar vilket gör den till en riktig winner. Då kan man köra den här sidan när man vill vara lite mer lekfull och galen och den klassiska beiga när man känner för att vara mer nedtonad.

Trenchcoat, J.W Anderson x Uniqlo.


2 kommentarer2 kommentarer om “JW Anderson x Uniqlo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här