Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

07:27 | mars 25, 2019

God morgon goingar! Hoppas er helg varit härlig! Jag har tagit det väldigt lugnt, vilket jag ju föredrar numera haha. Jag har så mycket mer energi och mår bättre än om jag varit ute kvällen innan, då är nästan hela dagen efter förstörd så tycker knappt det är värt det längre. I fredags lagade vi bara middag hemma och satt bänkade framför Let’s Dance. Eller okej jag satt bänkad, min kille smygkollade hockey på datorn istället. I lördags var vi iväg hela förmiddagen och tittade inredning, kom hem med ett par nya köksredskap men annars inga större fynd, och på eftermiddagen var vi bortbjudna på födelsedagsfirande och middag hos Jens föräldrar. Ja ni hör ju, den här helgen har varit riktigt lugn och inte mycket inplanerat, tycker alltid helgerna känns så mycket längre då! Igår var en riktig söndags söndag. Vi gick en långpromenad, städade hela lägenheten, tvättade och lagade en tidig middag haha. OCH jag tvättade håret, skrubbade mig och la hårinpackning – sånt som hör söndagar till.

Nu ska jag dricka upp kaffet, boka hotell för Paris och sedan bege mig till kontoret <3 Har knappt några bilder på min dator längre så fick bli den här från St Tropez i sommar! Blev så sugen på att gräva fram min hårddisk och kolla igenom fler bilder, nu börjar man bli redo sommar och värme alltså!

Måndag: Morgonmöte med teamet. Vi äter alltid frukost tillsammans och går igenom veckan på måndagar. Bra start! Sedan blir det kontorsjobb resten av dagen!

Tisdag: Börjar dagen med träningsevent för Adoore Sport, därefter blir det kontoret och ett jobbrace innan jag pausar för sushilunch som Lexus bjudit in till. Ska försöka klämma in ett träningspass efter jobbet med.

Onsdag: Kontoret hela dagen, lunchträning och sedan ska jag möta upp Sandra på en after work. Så glad för var och en av alla vänner från Halmstad som flyttar upp till Stockholm <3

Torsdag: Morgonträning med Björn Borg, och sen blir det jobb och möten resten av dagen. Ska försöka klämma in ett besök hos 2NDDAY på eftermiddagen för att kika på nya kollektionen!

Fredag: Börjar på kontoret, sedan har jag en jobblunch inbokad och på eftermiddagen har Hanna bjudit in till drinkar och after work hos dem på AWB. På kvällen blir det Let’s Dance, antingen på plats eller framför tv:n.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här