Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tisdag i bilder

21:12 | mars 26, 2019

Har precis vräkt i mig kvällsmat vid köksbordet. Blev kvar på kontoret till typ åtta och undrade varför min kille inte ringde och hetsade hem mig men så förstod jag snabbt varför. Det var både hockey och fotboll igång på högsta volym när jag kom hem, och sportkväll här betyder jobb för mig så tänkte att vi kan köra igenom dagen i bilder.

Startade dagen redan 7.45 på Be Core för ett träningspass med Adoore och massa goa tjejer. Har ni testat Barre? Jag underskattar direkt träningsformer som inte är up tempo, flås och svett men det här var riktigt, riktigt jobbigt. Det brände till gött i rumpan! Har sett att Sats har en variant också men aldrig testat det där, det borde man kanske göra.

Linne, Adoore. Byxa, Adoore.

ÅHHH den här nya sportkollektionen Petra tagit fram för Adoore är bara för fin!! Speciellt färgerna, jäklar vad bra hon lyckats där alltså! Det är så kul att få se en färdig produkt när man vet hur mycket slit och arbetstid som ligger bakom det. Och vänta bara till vårkollektionen, den är helt fantastisk! Ser fram emot att bära varenda en av klänningarna!

Efter träningspasset åt vi en snabb frukost medan Petra drog en kort presentation om Adoore och sportkollektionen. Efter det sprang jag en gata ner till kontoret och rev av ett jobbrace. Renskrev en intervju som kommer ut på söndag, det kräver alltid lite mer koncentration av mig och det är ibland svårt på vårt högljudda och tjejiga (men ack så härliga) kontor haha.

Vid lunch gick jag gatan upp igen, till The Lobby där Lexus bjudit in till lunch tillsammans med sushikocken Yuki Chizui. De har byggt upp en pop up-restaurang som är en replika av hennes populära sushirestaurang i Tokyo. Den enda restaurangen i Tokyo med bara kvinnor anställda(!). HEJA Yuki!

Hon bjöd på en välarbetat och fantastisk meny av sushi som smakade långt ifrån vad jag är van vid att få här i Sverige. Jag har aldrig varit i Japan och ätit sushi men Tokyo står högt upp på listan över drömdestinationer, och efter den här upplevelsen vill jag dit ännu snabbare!

Efter lunchen var jag tillbaka på kontoret och tog rekord i antal spegelselfies på en dag. Var tvungen att hoppa i det här bruna kittet från Adoore också haha. Måste ju testa igenom alla färger, och det här kan nog vara vinnaren! Blev ett träningspass på eftermiddagen också, och lite där började jag ifrågasätta min identitet. Att träna två gånger på en dag är något som är väääääldigt sällsynt i min värld, har nog inte hänt sen 2013 när jag var på träningsresa på Rhodos.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här