Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Söndagsupdate

20:56 | mars 31, 2019

Hej och ledsen för utebliven uppdatering den här veckan, har jobbat så jäkla mycket och varit helt slut på kvällarna. Den här söndagen är jag inte stark kan jag säga. I fredags efter jobbet hade jag en aw bokad med ett gäng kompisar som slutade med spontanmiddag och hotshots. Jag hade pusslat ihop ett gäng vänner som inte setts tidigare, några från Halmstad och några från Stockholm och det blev en sådan jäkla fullträff. Hade så förbannat roligt och tror jag skrattade konstant från 18-02. Mina absoluta favoritkvällar är ju de spontana, när man inte har någon tydlig plan eller förväntningar på kvällen. Man bara tar det som det kommer och det var precis vad vi gjorde i fredags. Det här resulterade ju i att lördagen spenderades mellan soffan och sängen. Min syster kom på besök och vi lagade lunch och kollade på Eagles i soffan. Hon hade inte sett serien än och jag försökte förklara för henne att den ju handlar om hennes liv just nu hehe, gymnasietiden! Jäklar vad man älskade gymnasietiden, allt man behövde oroa sig över var vem som styrde fest på helgen och om man skulle klara naturprovet. Hon går i tvåan på gymnasiet och innan de började spela in Eagles försökte jag hetsa henne att söka en roll haha. Tror hon skulle gjort det med bravur! En riktig teaterapa.

Hade egentligen massa jobb att bita tag i igår men det gick bara inte. På kvällen var jag och Jens bortbjudna till några vänner på middag och jag lyckades återhämta mig från gårdagen precis i tid tills vi skulle lämna lägenheten. Det blev en nio timmars middag och när vi skulle runda av och jag kollar på klockan är den halv fyra (!). Då vet man att det varit en jäkligt trevlig kväll haha.

I morse när jag vaknade upp kändes det som att min kropp vägde 100 kilo och vägrade att bära mig. Om jag säger att jag ätit snabbmakaroner och frysköttbullar till både lunch och middag idag så förstår ni nivån(!)

Vi hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här