Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i 11 bilder

19:58 | april 1, 2019

I fredags morse samlades vi hemma hos Petra för möte och genomgång av kommande veckor nu när Petra är iväg på bröllopsresa. Jäklar vad avundsjuk jag är på henne, ser så magiskt ut på Maldiverna. Aldrig varit där och har nästan precis förstått vart det ligger någonstans, trodde det var typ 24 timmars resväg dit men så äre ju inte!!

Efter mötet åkte jag ner till kontoret för en lunch och sedan körde jag kontorsjobb resten av dagen. Vid 17.30 kom Emma förbi kontoret och plockade upp mig och Uchi för då hade vi ju bokat in en aw. Vi skulle förbi AWB på fest men stannade på Escalier för ett glas innan.

Jag och Emma ringde varandra på morgonen för att se till att matcha dagen till ära hehe nej inte alls men favoritkjolen var på hos båda. Great minds u know…..

Sedan brände vi allt i lite annorlunda takt. Vi dundrade in hos AWB där det var fullt ös klockan 19.00. Fri bar, rökmaskiner och discolampor så vi såg till att ta bästa platsen på dansgolvet där vi dansade till Beyonce och Rihanna. Vid 22 kommer vi på att ingen av oss har ätit sedan lunch och bestämmer oss för att boka ett sent middagsbord. Runt 23 fick vi ett bord på TAKO där vi ropade in massa fat med sushi och ännu mera bubbel.

Dagen efter låg jag i soffan hela dagen, förutom ett stopp på Max som jag tvingade min kille att skjutsa mig till.

Tänk att den här lillisen fyller 18 i sommar! Känns som att hon var två år alldeles nyss….. Är vi ens pyttelite lika? hehe

Min syster sminkade mig till lördagens middag så jag skulle se ut som människa igen. Jag var på tok för lat för det själv nämligen.

Sen begav jag och Jens oss på middag och min syster åkte hem till Värmdö. Och söndagen såg ut såhär, köttbullar och makaroner och jobb! Det var den helgen i ynka 11 bilder! Hoppas att eran var lika bra <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här