Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Min vecka

13:08 | april 1, 2019

Jag sitter på kontoret och försöker få ihop kommande två veckor. Det är mycket jobb som ska hinna bli färdigt innan jag sätter mig på planet till Paris på torsdag kväll. Jag och Linn åker ju dit för vår årliga tripp som aldrig blev av i höstas. Så peppad på att bara strosa runt, gå på vintagejakt, sitta länge på uteserveringar och äta god mat. Kom precis på att vi inte bokat några restauranger dock, måste ta tag i det i eftermiddag. Jag vill så gärna äta på Girafe Paris, där sitter man ute på terassen med Eiffeltornet som bordsgranne. Ser förjäkla trevligt ut men de lär väl inte ha något bord ledigt såhär tätt inpå. Hehe alltid ute i sista stund, men lyckades faktiskt knipa några nätter på Hotel Grand Amour förra veckan när jag skulle boka vårt boende. Förra gången bodde vi ju på systerhotellet Hotel Amour men den här gången har vi alltid uppgraderat oss till Grand Amour, hehe!

Jag ska försöka pressa in ett par extra jobbtimmar den här veckan för att hinna preppa till nästa vecka då jag och Uchi är iväg på en pressresa med Lexus! Men låt oss kika på hur veckan ser ut:

Måndag: Just nu är jag och Linda på kontoret och jobbar för fullt. Linda gör praktik hos oss nu under vårterminen. Så roligt! Vi ska alldeles strax pausa för lunch och sedan fortsätter kontorsjobbet haha. Och i kväll ska jag äta middag med Alice som är uppe på i Stockholm på jobb.

Tisdag: Börjar på kontoret, lunchträning och sen har jag två möten på eftermiddagen. Om jag hinner och ligger i fas ska jag förbi Eucerin på en drink på kvällen.

Onsdag: Kontorsjobb, träning och så har jag telefonintervju på eftermiddagen.

Torsdag: Tänker att jag antagligen kommer jobba hemifrån hela torsdagen för sen på kvällen sätter vi oss på planet till Paris!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här