Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

All kärlek till er som är inne och läser Her Hour<3

17:55 | april 2, 2019

Hej gänget! Jag har precis slagit mig ner i soffan på kontoret och ska strax renskriva en intervju innan jag klappar igen för dagen. Känns som att hela redaktionen (alltså jag, Uchi och Linda) har jobbat på i dubbel takt idag haha. Vi får mycket gjort och jag känner mig ändå lugn över att faktiskt ta lite semester kommande helg. Att bara kunna sitta i Paris och njuta utan att stressa över deadlines eller kommande artiklar och möten.

Jag får en del meddelanden av er på Instagram som säger att ni läser, följer och finner inspiration inne hos oss på Her Hour och det gör mig så himla himla glad. Från botten av mitt hjärta. Vi gör ju det här för att vi 1. tycker att det är så jäkla roligt och 2. ER! Så klart, för det är ju ni som är inne och ska ta det av materialet vi skapar. Utan er är vi ingenting(!!!) Haha så fort jag snubblar in på Google Analytics och klickar in på kartan och ser att ni läser, från olika delar av Sverige och Europa blir jag helt pirrig. Man får ju det verkligen svart på vitt, att ni ändå är där ute och tar del av det vi gör.

Men för att ni inte ska missa något tänkte jag tipsa er även här om lite läsning från senaste dagarna! Glöm inte att vi MER än gärna tar emot er feedback och era tankar så skriv här, på Instagram eller mejl för att hjälpa oss <3

Läs om badmode HÄR, Klädkoder för bröllop HÄR och våra bästa CV-tips HÄR

Bara skrik till om ni kommer på ämne, artiklar, områden eller personer som ni vill att vi ska undersöka och grotta ner oss i. Vi vill ju göra det är tillsammans med er och att ni ska vara delaktiga.

7 kvinnor på Instagram HÄR. Budgetfavoriter på Apoteket HÄR och färger i vår HÄR!

Vi har märkt att skönhet är ett populärt ämne och att ni verkligen slukar skönhetsartiklarna. Det här är INTE mitt område haha men Uchi och Linda gör en superjobb. Har ni idéer på skönhetsartiklar så lova kommentera eller skriva till oss!

HÄR kan ni läsa artikeln!

Jag gjorde en artikel förra veckan om hur man kan uppdatera sitt hem utan att köpa nytt. För allt behöver ju inte handla om shopping och köpa nytt hehe! Det blir ju en del shopping här, jag vet! Men vi valde ju att bygga upp sidan på det sättet för att vi själva inte tyckte att det fanns en plats där vi kunde gå in, bli inspirerade men även kunna köpa det man ser och tycker om. Vi hoppas ju att ni blir inspirerade och tycker att det här är en härlig plats att hänga på, snarare än att ni ser det som att vi bara uppmanar till köphets och konsumtion.

OCH BRÖLLOPSBERÄTTELSER! En ganska ny kategori som vi valde starta för att, vem älskar inte allt som har med bröllop, kärlek och lyckliga historier att göra? Jag får varje vecka in mejl och bröllopshistorier från er där ni vill dela med er av er stora dag med oss. Det är fantastiskt. Jag tänker själv att det är en så otroligt stor och personlig dag och när jag tänker på att ni vill dela den med oss blir jag alldeles varm.

Förra veckan intervjuade jag Sandra om deras bohemiska och minimalistiska bröllop i Spanien. HÄR kan ni läsa reportaget! 🙂


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här