Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

BYE PARIS, HELLO MILAN

11:15 | april 8, 2019

Jäklar vilken helg vi har i Paris. Känns som vi varit borta i flera veckor haha. Ska ta er igenom den här helgen lite senare men nu är det måndag och back to business! Jag tänkte bara att jag skulle ge er en snabb update och ett livstecken innan vi rivstartar veckan. Jag har precis landat i Milano och sitter i bilen på väg till hotellet. Ska berätta mer om vad vi ska göra här lite senare men vi är här i ett par dagar för designveckan, Uchenna flyger in från Köpenhamn också. Nu måste jag bara hinna ifatt med lite jobb innan det blir lunch på hotellet och därefter väntar ett fullsmäckat schema med massa spännande aktiviteter, ni kommer givetvis få följa med på allt! Hörs mer lite senare <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här