Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back on track

18:28 | april 15, 2019


Radiotystnad över! Har varit fullt upp sedan vi landade hemma i torsdags och har inte orkat ta upp datorn på kvällarna så därav tystnaden här! I fredags var jag bara hemma och jobbade, kände mig inte helt 100 och styrde dessutom en brunch för ett stort gäng vänner dagen efter så ville vara i toppform haha.

Jag tänker att vi får börja beta av Paris, Milano och Cannes men här kommer först ett (kort) veckoschema och en kvällslook från Paris. Fick hoppa i Linns klänning som Fanny och Viola gjort för Avavav, helt magisk! Fantastisk färg dessutom. Ok dags att kika på veckan!

Måndag: Morgonmöte och frukost med teamet. Hade ju en hel del catch up att göra så vi alla varit iväg. Hann putta in lite jobb innan jag pausade för lunchträning. Därefter har jag suttit bänkad på kontoret och jobbat.

Tisdag: Kontorsjobb, presslunch hos AWB och sedan iväg och plåta ett kul annonssamarbete för Her Hour! Därefter blir det kontorsjobb resten av eftermiddagen.

Onsdag: Har jobb och möten på förmiddagen och flyttar hem kontoret efter lunch för att hinna med det sista och packa. På eftermiddagen åker vi nämligen till ….ÅRE!

Torsdag – måndag: Vi är i Åre! Skidåkning, after ski och stökiga middagar står på schemat hela påskhelgen. Ska bli så roligt. Förra året var vi ju där under valborgshelgen och nu provar vi påskhelgen. Vädret skvallrar om 12 grader och strålande solsken så det ska bli riktigt roligt att komma dit igen!


1 kommentarerEn kommentar om “Back on track”

    Jag älskar din del din klädkläder, jag hittar mycket tid, men jag söker klänning för andra, jag kan hitta dem.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här