Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Paris day one

18:16 | april 16, 2019

Okej, håll i er! Har så mycket bilder och så lite tid att vi får börja med att dra oss igenom dag 1 här innan vi biter tag i resterande sex dagar haha. Ska faktiskt försöka samla resten av Paris-helgen i ett inlägg men vi får börja såhär. Vi landade i ett soligt Paris på torsdagseftermiddag och bestämde oss för att bara dumpa väskorna på hotellet och sedan ta oss ut för en sen lunch i solen. Ingen tid att förlora med andra ord.

Vi slog oss ned på den varma uteserveringen på Café Charlot och ropade in Aperol och burrata, total ignorans att det faktiskt var i Frankrike vi landat!

Vi googlade sedan upp vintage-butiker i närheten, det var nämligen vårt största mission den här helgen – att vintageshoppa!!!! Jag drömde om en mörkblå Chanel i jersey men trillade istället över den här plastväskan för 20 euro. Perfekt första fynd haha!

På kvällen när vi kom tillbaka till Grand Amour gjorde vi oss hemmastadda på vårt rum. Förra året bodde vi ju på Hotel Amour och tummade då på att vi skulle testa Grand Amour nästa gång, så det var väldigt passligt att de fortfarande hade rum kvar när vi var ute i lite sista stund.

Gillade vårt rum så mycket! Fanns nämligen både dusch och badkar (!) sån jäkla lyx haha. Om det är något jag saknar hemma så är det ett badkar så jag passade på den här helgen! Alla rum är unikt inredda och ser helt olika ut på Grand Amour men jag hade bokat ett rum i storlek ”medium” så hoppades på lite mer yta än bara säng, och det fick vi ju!

Och hotellet har också en helt fantastisk innegård så vi bestämde oss faktiskt för att stanna på hotellet och äta middag där. Både atomsfären och maten är super så värt ett besök trots att man inte bor på hotellet tycker jag!

Vi var rätt mosiga efter våra timmar i solen så det var skönt att bara hänga kvar hemma! Det var första dagen i Parriiiii, vi tar nästa i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här