Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

På väg hem från Åre

20:08 | april 22, 2019

Vi sitter i bilen just nu och rullar ganska så snart in i Stockholm. Vi har ju varit uppe i Åre över påskhelgen, jag och det här supergänget! Jäklar vilken fin helg vi haft. Det har varit vårväder, strålande sol och 17 grader nästan alla dagar. Är dock helt slut och gissar att jag kommer totaldäcka i soffan så fort jag kommer hem. Längtar så mycket efter en lugn vecka nu. I morgon är det back to basic och massa kul jobb hela veckan, men det tar vi i morgon! Tänkte bara kika in och ge er ett livstecken, vi får ta oss igenom senaste veckorna i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här